Wednesday 7 August 2013

Marble dilemma


Marble has been a design trend for some time now, but to me it's still an 80's trend. However, I bought these marble salt and pepper shakers from the flea market for just 2 euros and still can't decide if I love them or hate them...
---
Marmori on ollut design trendien kärjessä jo jonkun aikaa mutta itse pidän sitä yhäkin täysin 80-lukulaisena juttuna. Ostin kuitenkin kirppikseltä 2 eurolla nämä niin tutut marmoriset sirottimet enkä yhäkään osaa päättää ovatko ne hienot vai todella rumat...

6 comments:

 1. I love them! Looking great with the wooden tray.

  Kind regards,

  Stephanie

  ReplyDelete
 2. Tuttu tunne.Ja itsellä kallistuu vahvasti sen jälkimmäisen puoleen :)Muutama marmoriesine kotoa löytyy,mm. pyörivä tarjotin.Pysyvät piilossa edelleen.

  ReplyDelete
 3. Itselläni on marmoriin vaikea suhde. Tuntuu kuin siitä ikään kuin kuuluisi pitää, mutta en vaan millään sille lämpene. Harjoituksia jatketaan.

  ReplyDelete
 4. I have the same with marble.....but actually these are kind a sweet!

  ReplyDelete
 5. To be honest I don't like the marble pattern much. It works on some design but for most, it's a nay for me :)But the marble on your salt and pepper shakers are nice because they aren't "too much"

  ReplyDelete
 6. Itselle pieni kammo noihin jäänyt kun kotona oli se marmoritarjotin, Nyt vasta yhdellä kirppiksellä oli kahdessa eri pöydässä samanlaiset sirottimet kaupan. Juuri samaa mietein että ollakko rumat vaiko hienot. Jätin ne pöytään ja hieman olen katunut.

  ReplyDelete