Monday 25 January 2016

Soiva Helsinki
Tiesittekö että on olemassa soiva Helsinki? Nimittäin syötävän hyvännäköinen kannettava kaiutin joka kantaa nimeä Helsinki. Pieni mutta ääneltään pippurinen kaiutin toimii langattomasti ja näyttää paremmalta kuin moni käsilaukku. Kaiutinta saa useassa eri väreissä, vifa.dk. Käykääpä myös katsomassa Tukholma ja Kööpenhamina!

---
Did you know that Helsinki is also a name for Vifa's new gorgeous looking bluetooth loudspeaker? Small speaker has a great sound and better yet, it does look nicer than most handbags!

Saturday 2 January 2016

Marimekon kevät 2016
Joulun aika ja vuoden loppu vierähtivät sen verran kiireellä ohi että blogin puolella on ollut hiljaista. Lupaan tehdä ryhtiliikkeen. Joulut on nyt kuitenkin nähty ja on ihana päästä suuntaamaan ajatukset kohti kevättä ja uusia tuulia. Vaatteista se yleensä lähtee. Marimekon kevään uutuuksissa näkyy vahvoja retrovaikutteita 1960-ja 70-luvuilta. 
---
I'm happy that winter is half way done and I can start waiting for the spring. It all starts from new clothes. Marimekko's new spring collection brings strong vibes from the 60's and 70's.