Wednesday 25 November 2015

DIY joulukalenteriVielä ehtii tehdä helpon ja nopean joulukalenterin ennen kuun vaihdetta. Tehtiin lasten kanssa tämä seinälle ripustettava versio ruskeasta käärepaperista ompelukoneen avulla:

1. Taita käärepaperi kaksinkerroin ja piirrä esim.juomalasia apuna käyttäen 24 ympyrää ja leikkaa ne.
2. Numeroi 24 kpl ympyröistä leimasimilla tai käsin.
3. Ompele numeroitu etuympyrä yhteen takaympyrän kanssa ja sujauta ommellessa yllätys esim. karkki sekä ripustuslanka ympyröiden väliin.
4. Ripusta kaikki paketit nipuksi oksaan tai keppiin.
---
There is still time to make a simple diy Advent calendar. All you need is brown wrapping paper, a sewing machine and some sweets to hide inside.

Sunday 8 November 2015

Korbo uusissa väreissä
Tiedättehän Korbon kätevät ja hyvännäköiset metallikorit? Ne suunniteltiin Ruotsissa jo 1920-luvulla mutta ovat ajattomia ja toimivia tänäkin päivänä. Nyt koreja saa aiemmin tuttujen galvanoitujen lisäksi myös kuparin ja messingin värisenä ja tietysti monessa eri mallissa ja koossa. 
---
Functional and good-looking Korbo wire baskets are now available in lovely new copper and brass colors and many shapes and sizes.

Monday 2 November 2015

Kädentaitoja postiin


Posti tekee ihastuttavan paljon yhteistyötä suomalaisten kuvittajien ja muotoilijoiden kanssa. Hieno esimerkki jälleen kerran on 6. marraskuuta julkaistava kädentaidot-postimerkkisarja jonka ovat suunnitelleet Amu Song ja Johan Olin. Nyt kipin kapin kirjettä postiin!
---
New stamp series by designers Aamu Song and Johan Olin celebrates the traditional handicrafts of Finland. It will be available November 6th.