Sunday 31 August 2014

Muuto newsMuuto continues to keep their simple yet elegant look in everything they make. Latest newcomers are Push-coffee maker by Mette Duedahl and Grip-candle holder in four different colours by Jens Fager.
---
Muuto pitää tyylikkään pelkistetytn linjansa kaikessa mitä tekee. Syksyn pientavaroiden uutuudet ovat Mette Duedahlin ihastuttava Push-kahvinkeitin ja metalliset Grip-kynttilänjalat jotka on suunnitellut Jens Fager. Molemmissa on jälleen kerran tyyli kohdillaan!

Wednesday 13 August 2014

Flower power in GreenbrierThis gorgeous fashion editorial is made by fashion photography team Juco, Julia Galdo and Cody Cloud for Ny Mag's The Cut. What's most intriguing is that the set is actually a real hotel. Greenbrier Hotel in located in White Sulphur Springs in West Virginia and decorated by American interior designer Dorothy Draper. She was a know for her grandiose style and as you can see, she most certainly wasn't a minimalist!
---
Nämä syötävän hienot muotikuvat ovat tehneet amerikkalaiset Julia Galdo ja Cody Cloud jotka muodostavat yhdessä tiimin Juco. Mahtavinta ja hienointa jutussa on se että upeat tilat eivät ole lavastusta vaan Yhdysvalloissa, White Sulphur Springsissä sijaitseva loistohotelli Greenbrier. Se rakennettiin alunperin vuonna 1858 ja on toiminnassa edelleen. Sen yltäkylläisen sisustuksen on suunnitellut Amerikkalainen sisustussuunnittelija Dorothy Draper, joka tuli tunnetuksi runsaasta ja näyttävästä tyylistään. Ei todellakaan mikään minimalisti! Huikeaa!

Photos by Juco
Found via Trendland

Friday 8 August 2014

Porcelain dairy bottles


These lovely dairy bottles by Revisions Design came all the way from US. They are handmade from unglazed porcelain and can be used as a vase or as decoration. Perfect for our kitchen!
---
Meidän keittiössä komeilee nyt kaksi amerikkalaista. Lasittamattomat, posliiniset pullot tulivat Atlantin takaa ja ne on tehty vanhojen maitopullojen mallin mukaan. Revisions Designin valmistamat pullot sopivat hyvin sekä maljakoiksi että koristeeksi. Meillä niissä on ollut jo kesän kukkia ja nyt ne koristavat keittiötä.

Wednesday 6 August 2014

Studio Esinam
Since there is not much travelling in sight at the moment, at least I can dream about these lovely city prints by Swedish Studio Esinam.
---
Kesän osalta matkustelut on nyt matkusteltu ja työt taas alkaneet ! Haaveilla silti saa ja pitää. Seuraavaksi toiveissa on kaupunkimatka ja ensi apua haaveisiin ovat nämä hienot Ruotsalaisen Studio Esinamin kaupunkijulisteet. Tokio tai Pariisi, tai molemmat...