Monday 29 August 2016

Sandbergin tapettiuutuudet
Sandbergin juuri ilmestynyt Familj-mallisto on täynnä värikkäitä ja leikkisiä lastentapetteja jotka eivät kyllästytä teiniä tai aikuistakaan. 
---
New wallpaper designs by Sandberg have nice pattern for kids and teenagers and they don't look too childish in adult's room either.

Littlehelsinki blogi jättäytyy nyt pois Dekon nettisaitilta mutta jatkaa tutussa osoitteessa http://littlehelsinki.blogspot.fi/

Tuesday 12 July 2016

Parasta lakritsia

En juurikaan välitä leivoksista enkä kakuista mutta kunnon lakritsia tai salmiakkia en voi vastustaa. LIQ on uusi suomalainen gourmet lakritsimerkki jonka herkullisten makujen takana on kokki Tomi Björk. Täydellisen herkulliset eri maut valmistetaan Uudellamaalla ja ne on pakattu tyylikkäisiin pakkauksiin jotka kehtaa viedä sellaisenaan lahjaksi.
---
New Finnish liquorice brand LIQ brings us the premium liquorice and its different tastes designed by chef Tomi Björk. Beautifully designed packages make a super nice gift.

Friday 17 June 2016

Hammasharjojen aateliaKesäreissuilla on hyvä olla mukana tyylikäs hammasharja. Kansainvälisesti tunnettu muotoilija Andreas Engesvik on suunnitellut Jordanille uuden Clean Smile -hammasharjan. Harja lanseerattiin ensimmäisenä maailmassa Suomessa huhtikuun alussa ja se lanseerataan kansainvälisesti kesän jälkeen. Kaunis harja on saatavana monessa eri värissä päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista.

---

Designer Andreas Engesvik has designed a new colourful and funky looking toothbrush for Jordan. It will be available in five different colours this summer.

Monday 16 May 2016

Kerro, kerro kuvastinSeinäpeileihin keksitään harvoin enää mitään uutta koska kaikki on tehty jo moneen kertaan. Silti joskus tulee uusia tuulahduksia. Kulmistaan pyöristettyjä peilejä on tullut nyt markkinoille useampia. Muuton Framed peiliä kiertää teräksinen reunus. April and Mayn Sight-peili taas yhdistää lasin ja puun. Jälkimmäistä saa kolmessa eri koossa joista kahdessa pienimmässä on puuhylly.
---
New mirrors by Muuto have curved steel edges. Sight-mirrors by April and May combine wood and glass. The mirrors come in three sizes and two smallest ones have a small wooden shelf attached to them.

Friday 22 April 2016

Terveisiä Milanosta!

Milanon kansainväliset sisustusmessut järjestettiin viime viikolla ja kävin ihastelemassa messuantia, kaupungin sykkivää tunnelmaa ja sisustuksen uusia tuulia. Tässä pikainen silmäys tuon viikon tarjontaan. Muutamassa päivässä ehtii paljon muttei koskaan tarpeeksi ja paljon kaikkea ihanaa jäi vielä näkemättä. Pikakatsauksen perusteella sisustuksessa vahvassa nousussa ovat edelleen art deco-vaikutteet niin kalusteiden muodossa kuin väreissäkin sekä skandinaavinen muotoilu ja kasvit. 
---
Last week was a busy week in Milan. Salone del Mobile-furniture fair and the lively city of Milan full of design and happenings are always an inspirational experience.

Photos:
1-2. Masterly-exhibition introducing new dutch design in Palazzo Turati. 3. Gufram on the Rocks-exhibition in Corso Como.4. French furniture manufacturer Harto. 5. Installation by Sou Fujimoto for Cos.6. Moroso 7. Menu 8. &Tradition

Monday 11 April 2016

Hannu Väisänen ja FinlaysonFinlayson ja kuvataiteilija Hannu Väisänen ovat tehneet yhteistyönä sarjan tekstiilejä. Mallistoon kuuluu kolme kuosia; Emo, Kutu ja Kuru, jotka ovat saaneet aiheensa Väisäsen kuvataiteesta. Kutu ja Kuru on suunniteltu nimenomaan Finlaysonia varten ja kuvan Emo-pöytäliinakuosi on saanut aiheensa Väisäsen teoksen pohjalta. Guassilla ja tussilla paperille piirretyt kuosit on painettu digitaalisesti kankaalle jolloin siveltimenvedot näkyvät tarkasti tekstiileissäkin. Ei hullumpaa, sanon minä! Tuotteet tulevat myyntiin heinäkuun alussa.  
---
Finnish painter Hannu Väisänen has brought his art into textile collection made together with Finlayson. The products will be in stores in July.

Thursday 31 March 2016

Erik Johansson

Vielä ehtii katsomaan Erik Johanssonin upeita kuvia Tukholman Fotografiskaan. Näin ne itse viikonloppuna ja isoina vedoksina olivat kyllä mahdottoman hienoja.
---
Wonderful and odd worlds by Swedish photographer Erik Johansson are now presented in Fotografiska, Stockholm.