Thursday 30 January 2014

Paper shirt and one green house

My brother's art is currently on display in Galleria Kone in Hämeenlinna. His unique pieces are all made by using woodcut printing technique. So the shirt and the green house are both made of paper!
---
Vielä ehtii katsomaan lahjakkaan veljeni Jussi Juurisen taidenäyttelyä Hämeenlinnan Galleria Koneeseen. Näyttelyssä on esillä puupiirrostekniikalla toteutettua taidetta sekä perinteisten taulujen että kolmiulotteisten teosten muodossa. Eli  paitakin on siis paperia!

11.1.-4.2.2014 Greenhouse Effect by Jussi Juurinen, Galleria Kone, Kulttuurikeskus Verkatehdas, Hämeenlinna.


Monday 27 January 2014

Lilesadi wallpapers

Lovely new wallpaper collection from Dutch Studio Lilesadi. Fun, cute and very Scandinavian style wallpapers can be bought from Photowall.
---
Hollantilaisten siskosten pyörittämä Lilesadi Studio on lanseerannut skandinaaviseen makuun iskevän tapettimalliston. Malliston leikkisiä ja tyylikkäitä tapetteja myy yksinoikeudella Photowall.

Tuesday 21 January 2014

Incredible art by Mister Finch

Beautiful and incredible art from old pieces of fabric, thread and fur by UK based artist Mister Finch. Stunning!
---
Oi ihanuus! Löysin sattumalta englantilaisen taiteilijan, Mister Finchin uskomattoman kauniit eläinteokset. Ne on tehty vanhoista kierrätetyistä kankaista kuten verhoista, pöytäliinoista ja essuista ommellen. Lumoavaa!

Thursday 16 January 2014

Burst of colour by Marimekko

New year has only started but my mind rushes towards spring and summer. Welcome all the light and brighter colours! Marimekko's spring collection is a total burst of colour and you can't help but to love it. 
---
Heti vuoden vaihduttua mieli siirtyy kohti kevättä vaikka ulkona on vielä täysi talvi. Valoa, vauhtia ja väriä tänne kiitos! Marimekon kevään muoti on samoilla linjoilla. Nyt nimittäin tykitetään väriä ja isosti. Mallisto on täynnä mahtavia graafisia kuoseja ja reippaita värejä. Kyllä näiden avulla selviää taas muutaman harmaan päivän yli !

Tuesday 7 January 2014

Muovo + Varm Country
Finnish design collective Muovo and Estonian Varm Country have united their forces and done some beautiful new work together. Varm Country is known for gorgeous woodwork and now Muovo has designed patterns to decorate the wood. What a lovely combination!
---
Suomalainen designkaksikko Muovo ja Tallinnalainen Varm Country ovat yhdistäneet voimansa ja tehneet yhteistyötä Varm Countryn uusimpaan mallistoon. Tallinnalaisyritys on tunnettu puuosaamisestaan ja nyt puun pintaa koristamaan on saatu Muovon graafinen kuvitus. Herkullisissa pastelliväreissä löytyy kynttilänjalkojen ja kakkualustojen lisäksi myös ihania maljakoita ja vetimiä.

Sunday 5 January 2014

Fur
It's fun to go shopping with good friends, but sometimes you might buy something just because friends encourage you to do so. I spent a day in Porvoo with three of my best friends and ended up buying a fur coat! Fur isn't really my thing, but now I am a proud owner of some fake fur. Not a bad buy I must say. Doris and Duke's, the place where I bought the coat from is a great shopping tip for vintage hunters. Definitely worth a visit!
---
On kiva mennä hyvien ystävättärien kanssa ostoksille mutta joskus tulos on tämä: Tulee ostettua jotain mitä ei ikinä muuten ostaisi. Tein tyttökavereiden kanssa taannoin shoppailureissun idylliseen Porvooseen ja päädyin yllytettynä ostamaan puoliturkin! Turkikset (edes tekoturkikset) eivät koskaan ole oikeen olleet mun juttu mutta tämä turkki piti saada. Se ei ole aito eikä kallis ja mahtava biletakki ainakin (testattu on). Ja ehkä tässä iässä kuuluu jo omistaa yksi turkkikin. Kaikille vintage-shoppailijoille ehdoton huippuvinkki Porvoossa on turkin löytöpaikka Doris & Duke's.