Thursday 30 May 2013

Swedish Hasbeens AW13


I'm a Swedish Hasbeens-fan.  I own three pairs already and could easily buy a few more. These nice photos  are from their upcoming autumn-winter season.
---

Olen Hasbeens-fani.  Omistan kolme paria erityylisiä puukenkämalleja joissa tepastelen kesäkauden. Syyskengät vielä puuttuu mutta näistä komeista syksymalliston kuvista inspiroituneena saatanpa hankkia nekin.


Wednesday 29 May 2013

Baskets by Doug Johnston


I instantly fell in love with these super cool baskets by Doug Johnston
---
Ihastun helposti koreihin ja niitä löytyykin meillä joka huoneesta. Ja näihin Doug Johnstonin koreihin ihastuin tietysti myös. Katsokaa myös saman hepun tekemät valaisimet -hienoja!


Tuesday 28 May 2013

First summer as a gardener


I never thought I would be interested in gardening but never say never... my first summer as gardener has only begun and I'm having so much fun already!
---

Tästä se lähtee, nimittäin ensimmäinen vuosi puutarhurina. En koskaan olisi uskonut että kiinnostuisin puutarhanhoidosta ja suhtauduin koko pihaan vielä viime kesänä epäilevän pelokkaasti. Nyt puutarhanhoito -into on saanut minusta otteen ja eilinenkin ilta meni kukkapenkkiä kitkiessä ja uusia taimia istuttaessa. Ja mikä ilo, kun omat yrtit ja vihannekset alkavat nousta! 

Sunday 26 May 2013

Wannabe Ballerinas


 Yesterday I went to see Wannabe Ballerinas and their latest show 'From Helsinki with love'. 
---
Kävin eilen katsomassa Wannabe Balleriinojen uusimman esityksen From Helsinki with Love. Hyviä biisejä, asennetta ja paljon tanssia!

Kuvat: Markus Meyer

Thursday 23 May 2013

Ivana Helsinki@Linnanmäki


Ivana Helsinki presented the result of their latest collaboration today. The new Spinning top-pattern is especially designed for Helsinki's Linnanmäki amusement park. Colorful pattern is printed on bags, notebooks and other products and sold in Linnanmäki-shop. Twenty dresses seen in the fashion show will be auctioned later this year.
---

Ivana Helsinki julkisti tänään sateisessa säässä yhteistyönsä Linnanmäen kanssa. Huvipuistolle varta vasten suunniteltu iloisen värikäs Hyrrä-kuosi on painettu muistikirjoihin, kangaskasseihin ja muihin tuotteisiin joita myydään Linnanmäen kaupassa. Ketjukarusellissa nähdyn muotinäytöksen kaksikymmentä uniikkia pukua huutokaupataan myöhemmin tänä vuonna ja huutokaupan tuotto ohajataan hyväntekeväisyyteen. Täytyy sanoa, että kuosi on kivan kesäinen ja sopii hienosti varsinkin vaatekankaaksi!

Monday 20 May 2013

Wearable food


These super cool dresses are all made from food by Korean artist Yeonju Sung. Quite stunning!
---
Nämä mekot ovat kirjaimellisesti syötävän hienoja, sillä ne on tehty vihanneksista. Mekkojen tekijä on Korealainen taiteilija Yeonju Sung, joka on toteuttanut myös muita ruoka-aineista koottuja asuja.

Sunday 19 May 2013

Hanami


Cherry blossoms and Japanese Hanami today in Helsinki
---
Tänään juhlittiin kirsikankukkia

Wednesday 15 May 2013

Therese SennerholtLovely new postcards and prints from Therese Sennerholt.
---
Ihania kortti uutuuksia Therese Sennerholtilta !

Mothers and daughters


Beautiful photos of  mothers and daughters in fashion brand Samuji's website.
---
Äitienpäivä meni jo, mutta äiti on tärkeä joka päivä. Nämä ihanat kuvat äideistä ja tyttäristä ovat Samujin sivuilta ja kuviin liittyy myös hienot tekstit. Käykäähän katsomassa.

Photos by Juliana Harkki

Tuesday 14 May 2013

New from Finlayson


Finlayson presented their new print fabrics for the autumn-winter season today. Nice new geometric prints and retro fabrics in new colours!
---

Finlayson esitteli tänään tulevan syksyn ja talven kuosit. Monien ihanien kuosien piristävimpiä uutuuksia olivat Anu Kanervon ja Sami Vullin geometriset kuosit Paletti ja Oiva. Ja iki-ihanaan Elefantti-pussilakanaan tulee vihdoinkin myös musta-valkoinen väritys.


Tuesday 7 May 2013

Garden gnomes protesting


Nearly two hundred garden gnomes are protesting in the middle of Helsinki today demanding attention to  gardens and beautiful and greener living areas. Funny and creative event is organized by furniture company Vepsäläinen.
---

Noin kaksisataa puutarhatonttua osoittaa parasta aikaa mieltään Kolmen sepän patsaalla Helsingin keskustassa kauniimpien puutarhojen ja pihojen puolesta. Hauskan tempauksen takana on huonekaluliike Vepsäläinen.

Saturday 4 May 2013

Beautiful Prague


This week was spent in beautiful, blooming Prague.
---
Vappuviikko meni lomaillessa aina ihanassa ja tällä kertaa kukkivassa ja keväisessä Prahassa.