Tuesday 24 February 2015

Vipp in white
What can I say, white always works...Vipp introduces new anniversary white bin for 2015. Colour takes you to a nostalgic trip down memory lane to 1939 when white was chosen as a first colour by Vipp founder Holger Nielsen. He would have turned 100 years this year. Anniversary white bins will be in stores March and you can already get those super nice white shelves and kitchens.
---
Valkoinen saattaa olla koko asunnon sisustuksessa jo out, mutta joissain asioissa se vaan toimii, kuten keittiössä. Vippin teräksinen hylly ja keittiökonsepti ovat kyllä houkuttavan upeita ja saatavana myös mustana. Tänä vuonna ilmestyy myös Vippin perustajan Holger Nielsenin 100-vuotis syntymäpäivien kunniaksi julkaistu valkoinen tuotesarja jossa on käsinkirjoitettu logo ja alkuperäinen vuoden 1939 valkoinen sävy. Tuotteet ovat kaupoissa ensi kuussa.

Wednesday 11 February 2015

New from Nynne RosenvingeLovely new canvas wall hangings from Danish artist Nynne Rosenvinge. They come in three colours and two sizes.
---
Tanskalaistaiteilija Nynne Rosenvinge on tehnyt ihania uusia töitä joissa on myös tyylikäs ripustus. Näyttäviä töitä saa kolmessa eri värissä ja kahdessa koossa. Sinisen ja harmaan lisäksi valikoimasta löytyy myös vihreä.

Monday 9 February 2015

Never never land


There is still plenty of time to catch Never never land-exhibition in downtown gallery Lokal. It's an exhibition about design for kids featuring imaginative and playful works by various Finnish artists and designers including a dollhouse 'office' made by me.
---
Vielä ehtii Lokaliin katsomaan hauskaa Mikä, mikä-näyttelyä joka keskittyy perheen pienimpiin. Näyttelyyn on kerätty lapsille tarkoitettuja ja lapsenmielisiä teoksia useilta eri taiteilijoilta ja suunnittelijoilta. Mukana on  myös Dekossa nähty tekemäni miniatyyrikokoinen työhuonesisustus joka on toteutettu suunnittelija Tuulia Penttilän Oma tila-nukkekotiin.

Näyttely on avoinna 28.2 saakka.
Lokal, Annankatu 19, Helsinki.

Kuvat: Jorma Marstio/Otavamedia ja Lokal

Wednesday 4 February 2015

Spring is in the airIt's not spring yet but I'm ready... I'm waiting for sun light, longer days and time in the garden. Before the spring is really here, Photowall's beautiful new wallpapers will do.
---
Vaikka vielä ei ole kevät niin mieli hiipii jo kohti valoisampia päiviä ja kukkaketoja. Photowallin uusilla ihanilla tapeteilla voi fiilistellä tulevia puutarhapäiviä.