Friday 22 April 2016

Terveisiä Milanosta!

Milanon kansainväliset sisustusmessut järjestettiin viime viikolla ja kävin ihastelemassa messuantia, kaupungin sykkivää tunnelmaa ja sisustuksen uusia tuulia. Tässä pikainen silmäys tuon viikon tarjontaan. Muutamassa päivässä ehtii paljon muttei koskaan tarpeeksi ja paljon kaikkea ihanaa jäi vielä näkemättä. Pikakatsauksen perusteella sisustuksessa vahvassa nousussa ovat edelleen art deco-vaikutteet niin kalusteiden muodossa kuin väreissäkin sekä skandinaavinen muotoilu ja kasvit. 
---
Last week was a busy week in Milan. Salone del Mobile-furniture fair and the lively city of Milan full of design and happenings are always an inspirational experience.

Photos:
1-2. Masterly-exhibition introducing new dutch design in Palazzo Turati. 3. Gufram on the Rocks-exhibition in Corso Como.4. French furniture manufacturer Harto. 5. Installation by Sou Fujimoto for Cos.6. Moroso 7. Menu 8. &Tradition

Monday 11 April 2016

Hannu Väisänen ja FinlaysonFinlayson ja kuvataiteilija Hannu Väisänen ovat tehneet yhteistyönä sarjan tekstiilejä. Mallistoon kuuluu kolme kuosia; Emo, Kutu ja Kuru, jotka ovat saaneet aiheensa Väisäsen kuvataiteesta. Kutu ja Kuru on suunniteltu nimenomaan Finlaysonia varten ja kuvan Emo-pöytäliinakuosi on saanut aiheensa Väisäsen teoksen pohjalta. Guassilla ja tussilla paperille piirretyt kuosit on painettu digitaalisesti kankaalle jolloin siveltimenvedot näkyvät tarkasti tekstiileissäkin. Ei hullumpaa, sanon minä! Tuotteet tulevat myyntiin heinäkuun alussa.  
---
Finnish painter Hannu Väisänen has brought his art into textile collection made together with Finlayson. The products will be in stores in July.