Monday 28 April 2014

DIY plate decorationsIt's been a busy month, but finally some time for the blog and a diy-project. Me and the kids decorated some simple white plates with porcelain pens. So simple and so much fun!
---
Nyt on ollut sen verran kiirettä että blogin puolella on ollut hiljaista. Viikonloppuna ehdin kuitenkin jopa askarralla. Tein lasten kanssa Ikean valkoisiin lautasiin omat kuviot posliinitusseilla. Niin helppoa ja nopeaa. Tussit kuivuvat konepesunkestäviksi vuorokaudessa ilman lämpökiinnitystä. Nyt meillä on uudet vappuastiat!

Monday 7 April 2014

Animal art
We have a fox in the house. It's an art print by Finnish illustrator Teemu Järvi. He captures Finnish wildlife in his lovely ink paintings, lithography and serigraphy. His art has been featured in several books and magazines. His works and and plenty of art from other talented artists are currently in display in Lokal.
---
Meille kotiin muutti kettu. Teemu Järven ihana ketunpoika odottaa vielä kehyksiä mutta on jo löytänyt paikkansa. Teemun upeita eläinkuvituksia sekä muuta eläimellistä on nyt esillä myös galleria ja kahvila Lokalin Animal-näyttelyssä 17.4.2014 asti. Kannattaa käydä katsomassa!

Lokal, Annankatu 19, Helsinki. Avoinna ti-pe 12-18 ja la-su 12-16.