Sunday 16 December 2012

Easy cardboard mobile


Here is a DIY-mobile suitable for any season. It's made from geometric cardboard shapes that are attached with strings to two plywood sticks. You can find the instructions for the cardboard ornaments in here. When the ornaments are done, drill holes to plywood sticks (ends and middle) so that you can pull the lines through and hang the geometric shapes. 
---
Tässä on joka vuodenaikaan sopiva mobile joka on myös helppo toteuttaa. Ohjeet geometrisiin muotoihin löytyvät täältä ja niitä voi tehdä omien väri-ja muotomieltymysten mukaan. Itse teki mieli tehdä tällä kertaa pinkki. Kun pahviset kappeleet on liimattu kasaan ja niihin tehty ripustuslangat, tarvitsee vain porata reiät vareristen keppien päihin ja keskelle. Sen jälkeen muodot voi ryhmitellä haluamallaan tavalla ja solmia kiinni pujottamalla langat reiästä ja tekemällä kunnon solmun kepin päälle. Keskimmäinen lanka kiinnittää samalla kepit toisiinsa ja toimii ripustuslankana. Ja ta-daa, valmista tuli!
2 comments:

  1. Lovely! Thanks for the link. Was planning to do that with my christmas balls after christmas, now I can make more shapes.

    ReplyDelete