Thursday 28 May 2015

Norjan ihmeet

Millä leluilla norjalaiset lapset leikkivät? No tietysti laivoilla, majakoilla ja öljynporauslautoilla. Norjalaisen designtoimisto Permafrostin puiset lelut ovat kerrassaan hellyyttäviä. Erilaisista osista voi kasata mieleisiään yhdistelmiä.
---
What do you play with if you live in Norway? With boats and lighthouses of course. These lovely wooden toys are designed by Norwegian Permafrost

Tuesday 26 May 2015

Perhonen by KaunisteKaunisteen kankaista ja tuotteista on rakentunut pikku hiljaa oman näköinen ja linjakas mallisto. Malliston uusin kangaskuosi on nimeltään Perhonen ja sen on suunnitellut nuori kuvittajalahjakkuus Antti Kalevi.  Raikasta ja moneen sopivaa perhoskuosia saa kahdessa eri värissä metrikankaana sekä tyynynpäällisinä. Ei kesää ilman perhosia!
---
No summer without butterflies! New fabric by Kauniste is called butterfly and it is designed by young illustrator talent Antti Kalevi. It comes in two wonderful colors. What could be better for summerhouse?!

Saturday 23 May 2015

Anja Niemen ihanan oudot tyypit

Olen jotenkin hurjan viehättynyt näihin Norjalaisen valokuvaaja Anja Niemen valokuviin jossa on aina jotain ihanasti vinksahtanutta ja upeat sävyt. Käykääpä katsomassa!
---
I recently found Norwegian photographer Anja Niemi's work and I'm totally fascinated by it. She has a unique and charming way of combining the usual with unusual.

Tuesday 12 May 2015

Kesä seinälläOli kukkatapettien ystävä tai ei niin kesällä niitä ei voi vastustaa. Tapettitehdas Borås on kaivellut arkistoista vanhoja suosikkeja ja koonnut Jubileum-malliston joka sisältää tehtaan kaikkien aikojen suosituimmat kuosit. Täysin ymmärrettävää miksi nämäkin kaksi kuuluvat niihin. Heti tekee mieli tapetoida joku mökin seinä.
---
Whether you like flowers on your wall or not, you simple cannot resist these wallpapers. Swedish wallpaper company Borås has looked into their archives and put together a Jubileum-collection full of their all time favorites. Simply beautiful!

Friday 8 May 2015

Kulissien takana


Olen siitä onnekas että työni on usein superkivaa! Pidän muodista, vaatteista ja ompelemisesta ja riemuitsen kun saan tilaisuuden yhdistää ne sisustamiseen. Yhdessä valokuvaaja Mirva Kakon ja body painting-taiteilija Riina Laineen kanssa syntyi toukokuun Dekoon juttu jossa kevään ja kesän kauneimmat kankaat koristavat kattauksia ja pukevat ihanaa malliamme Mariaa. Tässä pieni kurkistus kulisseihin. 
---
I'm lucky to have a job that is really, truly fun. I like sewing and fashion and I'm always excited when I get to combine those two with my big love interior decoration. Here are some 'behind the scene' photos from my Dots and Stripes-photo shoot that I did together with photographer Mirva Kakko and body painting artist Riina Laine and lovely model Maria for Deko.